Behandlingar

Mina behandlingar som erbjuds

Massage - Klassisk massage, Honungsmassage och Kinesisk koppning.

Klassisk massage kan användas både i förebyggande och rehabiliterande syfte. Att i god tid kunna upptäcka och behandla problem i rörelseapparaten har stor betydelse för vårt välbefinnande.

Honungsmassage är en flera tusen år gammal tibetansk massageform. Det är en metod som används för att rena kroppen. Honungen används här som ett dragämne som hjälper att suga ut ”förorenad” energi från kroppen, samtidigt som honungen via absorbering överför sina utmärkta läkande egenskaper.

Kinesisk koppning är en av behandlingsmetoderna inom traditionell kinesisk medicin. Koppning stimulerar akupunkturpunkter för att balansera upp kroppen, används vid olika typer av smärtsyndrom. Koppning påverkar blodcirkulation, lymfatiska system, bindväven, huden och underliggande vävnad. Behandlingen ökar borttransport av slaggprodukter och genom sina cirkulationshöjande och utrensande egenskaper används vid behandling av celluliter

Massage - behandlingstid/kostnad

Klassisk massage
30 minuter kostnad 400 kr. inkl. moms
45 minuter kostnad 550 kr. inkl. moms
60 minuter kostnad 680 kr. inkl. moms

Honungsmassage
75 minuter kostnad 780 kr. inkl. moms

Kinesisk koppning
30 minuter kostnad 400 kr. inkl. moms

Friskvård Stresshantering, Motions-/Kostrådgivning - ingår rådgivning efter massagebehandling.

Stresshantering - med hjälp av avslappningen kan man även bli medveten de varningssignaler kroppen och själen ger. Det gör också att man kan öka sin självkännedom och bli mer observant på sina stressreaktioner. Det är viktigt att ta smärta man eventuellt känner på allvar. Likaså om man jämt och ständigt är trött eller lättretlig. Det kan vara kroppens sätt att säga att något är fel.

Motions-/Kostrådgivning - kom i form med rådgivning gällande fysisk träning, mental träning, kost och annat som påverkar hur du lever och mår.

Information från Skatteverket

Man kan erbjuda sin personal skatte- och avgiftsfri personalvårdsförmån i form av motion och annan friskvård. För att åtgärden eller aktiviteten ska anses vara av enklare slag och mindre värde bör kostnaden normalt inte överstiga 1 000 kronor per tillfälle. I vissa fall kan en förmån bestå endast av en enstaka behandling eller aktivitet.

Massage ingår i skatte- och avgiftsfri personalvårdsförmån– syftet med massagebehandlingar ska vara att lindra spänning i muskulaturen till exempel på grund av ensidigt eller tungt arbete: Fler exempel på skattefria förmåner som ingår enligt Skatteverkets lista.